my life is null and void, dismantled and destroyed.

image20

det är otroligt kallt ute nu. jobbigt kallt, riktigt jävla kallt.
det är inte kul T______T

idag har jag faktiskt inte gjort nånting, bara setat här och haft allmänt tråkigt hela dagen, i min desperation kollat forumen på GSB för att se om jag nån gång får svar -.-
hel veckan har varit hyfsat bra faktiskt.
inga känslostormande bergochdalbanor. det är skönt när allting ligger på en lugn nivå.

har verkligen fastnat för t.A.T.u igen. Kan bero på att de är mega-aktulla för tillfället, no joking!
dom håller på att spela in storfilm med Mischa Barton och Shantel van Santen och dom själva i huvudrollen, och nyligen släpptes demon till nya videon, Beliy Plaschik, på youtube, där den cirkulerar för fullt och blivit favoriserad typ 195 ggr... Den är bara 58 sek, och den riktiga, långa versionen släpps inte i Ryssland förrän den 29:e
Jag har redan kollat sönder demon!

Och det finns säkert fullt med folk därute som tycker att t.A.T.u  är barnsliga, fejklesbiska wannabes, men det är inte sant.
För på första skivan hade dom en helgalen producent, Ivan Shapoalov, som hade psykiska problem.
De blev hårt hållna och fick regler för hur de skulle bete sig, röra sig och till och med hur de skulle tänka... sjukt!
Men iaf... De är antagligen inte lesbiska, de har själva aldrig påstått det, de är bara väldigt nära varandra och deras video visar bara på hur det kan vara att vara lesbisk i Ryssland, that's it!
Och temat på första skivan var heller inte lesbisk kärlek, det var bara en del av det. Temat var tonåringar, de själva, hur de tänkte och tyckte under den perioden.
Andra skivan, "Ludi Invalidy"/"Dangerous and Moving" handlar om känslomässigt handikappade människor, som är farliga för vanliga människor. Alltså, dom gjorde sig inte roliga över typ förståndhandikappade utan de människor som är handikappade på så sätt att de inte kan älska varandra

Och på nya skivan är temat andra världskriget.
Så kom inte och säg att de bara är fejklesbiska wannabes!

Nu funderar jag på att kanske kolla på tv.
Ses senare!

the third week of July, i'll hold you in my arms all night.

image15

oj oj oj vad jag är seg. ursäkta mig för det : /
jaja. nu är snart höstlovet slut : ( men det är bara att härda ut, och jag tror att det inte blir så svårt med tanke på hur kul det är i skolan ; )

så, vad har jag gjort på lovet?
inte så mycket alls i början iaf. då försökte jag mest sova, men det gick som vanligt åt helvete eftersom att min käre lillebror envisas med att sätta igång tv:n på högsta volym klockan 8 på morgonen... arrgh.
det var helgen det. sen på måndagen så kom erran hit och vi kollade lite på school rumble, vilket var väldigt mysigt :*

på tisdagen var viktor här, det var meningen att vi skulle kolla på spirited away, men videon funkade inte -.-'
så vi typ spelade tv-spel och gick ut istället.
i onsdags så kom erica hit igen, men då för att stanna ; )
vi hade nämligen en liten get-together, vilket vi inte haft på nästan ett år. vi tog på oss våra pyjamasar, gjorde om min säng till en otroligt bekväm soffa, tände en massa ljus, fixade iordning "grill-chips med dill-dipp" och pepsi till, sen satte vi igång världens mysigaste film, raise you voice, på MIN tv i MITT rum, vilket var hur mysigt som helst. sen spelade vi en massa flummigt tv-spel och skrattade jättemk.
efter det bestämde vi oss för att nu var det nog dags att sova. men vi låg och pratade bort sömnigheten och somnade inte förrän halv 3...! men trots allt fick vi vår obligatoriska 8-timmars sömn, och igår (torsdag) ägnade vi oss åt att kolla på ännu en jättemysig film, the perfect man, och spela en massa the sims 2.

och på kvällen gick sista avsnittet av Veronica Mars... Buhää :( jag älskar verkligen den serien och hatar det faktum att det aldrig mer kommer att visas nya avsnitt :( det suger verkligen.

men idag har jag inte gjort någonting. bara setat här och slösat bort ytterligare värdefulla timmar av mitt liv. så nu ska jag ut och ta en lite promenix till pappa för att hälsa på scooby och sätta mig vid datorn där istället 8)

haha, men jag skriver snart igen.

KRAAAAAAAAAAAAAM!