Torsdag.

Det här vädret tar kål på mig.
Idag vaknade jag (kl. 13.20..) av ett sms från Erran: "Solsugen? ;)"
JAAAH!
Så, efter många om och men så gjorde jag & Anna oss klara, åkte moppe ner och åt "lunch" på kinarestaurangen innan vi drog oss vidare mot drop in-solariet, som såklart var semesterstängt.
Istället för en skön, varm paus från ruskvädret fick vi oss alltså en regnig promenad hem. Värt.

Väl hemma drog jag igång iTunes, kände tröttheten smyga sig på och la mig i sängen med en chokladkaka, chips och cola. Because I'm worth it.
Ikväll blir det hemmakväll. Jag orkar inte mer nu.

Gårdagskvällen blev ju... Lång. Först lite "förfest" hemma hos mig, sen ner på Rättvik på efterfest vid klockan 1, och sen vidare till stranden, och sen till station. Fick någons nummer så jag fick roliga sms hela vägen hem. Som förövrigt var en låång väg, sådär kl. 5 på morgonen. Inte okej.

Imorgon blir det spelning i Orsa. Nu laddar jag inför den. Puss&hej.


En av veckans alla festbilder. Från i lördags! Fler bilder kommer nästa gång jag msnar med Anna.

Soil soil.




Fuck forever.

Godmorgon!
Var ett tag sen jag skrev nu, har blivit MYCKET fest, ute varje kväll sen i lördags.
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan grädda bröd och äta frukost.

Och, jag måste bara säga att jag ÄLSKAR Spotify! Nu har ju jag bara gratisversionen, så det kommer ju X antal störande reklamavbrott titt som tätt, men ouch vilken massa bra musik det finns! Tyvärr inte all musik jag vill lyssna på, men mycket annat.

I mitt fall är det mycket Babyshambles just nu, utöver alla andra grymma band som jag lyssnar på hela tiden.
Babyshambles har jag ju till och med sett live, och det var inte helt fel!


Grymt dålig mobilbild, men ändå bildbevis! Man ser trots allt Pete på storskärmarna ;)

Nu är mitt bröd snart klart, så vi hörs senare!
Puss

Love will tear us apart.

Godmorgon (?)
Känns fortfarande som morgon i alla fall. Är tröööött, har ganska nyligen ätit frukost, och har sedan dess bara suttit vid datorn, och gjort i princip ingenting. Photoshopat, lyssnat på musik, haft tråkigt men noll ork eller lust att städa, som jag egentligen borde göra...

Igår var hur kul som helst! Jag & Anna började dagen med mat, sen fika på Fricks, hon åkte hem till middagen, kom tillbaka efterråt och vi kollade i en gammal skolkatalog från -97! Den hoppade fram när jag skulle bära ut kartonger till ett preliminärt förråd och en av dem gick sönder i botten.

Så vi hade rätt kul åt den, sen hade vi rätt kul åt min cam och slutligen bestämde vi oss för att dra ner på Rättvik, eftersom att CCW började idag. Vi hann inte mer än ner förrän vi blev bjudna på hemmafest, trevligt! Sen natt, kom hem halv 3 och somnade ganska snart efter 4.

Ikväll ska jag på musikal, med mamma & hennes kompisar. Först ska jag hinna med att göra lite saker hemma, och helst piggna till lite också...
Puss!


"This is like a giant hard candy that I want to keep in my own mouth without sharing for fear of losing the taste of it"


Yessss, nu sitter jag i köket och borde göra massa saker, typ hänga 2 tvättmaskiner & tömma diskmaskinen och helst tömma några kartonger också. Och det ska jag! Först måste jag bara göra nåt annat, vad som helst. För jag tycker att det känns som att jag vill det. Därför blir det så! ;)

Om några minuter kommer Anna, då ska vi laga gourmetmat i form av köttbullar & makaroner, sen får jag väl se till att få nåt gjort här hemma också...
Puss!

Paris in flames.

Thursday & Joy Division strömmar ur högtalarna och jag försöker desperat få tag i In Flames låt Alias, framförd tillsammans med Timo Räisänen på Grammisgalan (eller var det P3 Guld?).

Cyklade hem från repet i ösregn, det sög inte så hårt som det låter. Var ganska mysigt, förutom att synen blev ganska suddig och jeansen klistrade fast sig mot benen.
Nu sitter jag och har precis ätit några sourcream-riskakor med brieost, ramlösa till det. Förbjudet gott. Mmmmm...

Repet idag gick bra, förövrigt. Vi spelade min låt majoriteten av tiden och nu blev den snabbare, fick mysiga trummor och en bättre refräng. Det tar sig.

Sen bytte vi instrument med varandra. Jag sjöng & spelade bas, gick ju inte helt bra kan jag säga. Sandra tog min gitarr, Carro tog Annas och Anna själv satte sig bakom trummorna. 2 låtar tog vi oss igenom i alla fall, även om min sång på Why Do I? blev ganska hummande. Kul var det i alla fall!

Nu ska jag skriva en ny refrängdel till min låt och fortsätta vara social med Anna på msn.
Puss!


You don't pull my strings 'cause I'm a better girl, moving on to better things.

Jag bor numera i min mysiga skjorta, lyssnar på John ME, Kooks, Hawthorne Heights, Johan Palm, Johnossi, White Lies & Timo Räisänen på Spotify, dricker massor med Ramlösa, kollar på Vänner när jag känner för det och har massor med låtskrivarinspiration. Osminkad är jag också. Yeah!

Med nya favoritlistan på iTunes dundrande ur högtalarna...

...sitter jag här och funderar, tänker, fick plötslig skrivlust.
Har inte riktigt uppdaterat på ett bra tag.
Anledning?
En grym helg med massor av roliga upplevelser, sen har jag knappt varit hemma efter det.
Varit hos Anna, träffat folk, repat.

Helgen som sagt. Oplanerad men kul. Förband till Johan Palm i lördags. Awesome!
Saker och ting går min väg nu. Jag har slutat älta, jag orkar inte bry mig längre, jag går vidare med ett big fat smile på läpparna, och känner mig lite, so what? I'm still a rockstar!

Idag: Första hemma-slappa-sova-äta-onyttigt-dagen. Har bara varit borta, levt på ICA-sallader och sovit grymt dåligt de senaste dagarna. Time for change!
Nu tänkte jag ägna mig åt lite Vänner-tittande.
Puss!


You hear some other time, unchained alive, a world undefined. Days were golden.

Tralala.
Jag har börjat med positiva affirmationer, visdomsord, bra saker ur TV-seriehjältars munnar, ord som mina nära & kära sagt, som tilltalar mig. Upprepar allt varje dag. Man känner sig lite lättare inuti då.

Imorgon! Imorgon!
DÅ gäller det. Stor spelning, blir grymt, helt awesome. Missa inte, festivaltältet på stranden, Rättvik, 16.00-17.00!

Måndag.

Idag har jag städat! Rensat alla gamla flyttkartonger, dammsugit & skurat, plus bytt till helt nya lakan och lagt fram min nya, stora, fluffiga matta!
Känns wonderful.

Igår såg jag sista avsnittet i sjätte säsongen av One Tree Hill...
Bra avsnitt, men jag kommer verkligen verkligen att sakna Peyton & Lucas i säsong 7... Buhu!
Bara för det, så har jag börjat med första säsongen av Vänner nu. And I love it!
Måste erkänna att jag är lite smått beroende av TV-serier...

Vill bara påminna er om att kolla inlägget under detta, för det är ganska amazing vad lite kärlek kan göra...

Nu blir det tjejfilm, sen mat & efter det, en kopp te.
Kanske bloggar mer ikväll.
Puss!


To write love on her arms.

Det här är nog en av de finaste organisationerna jag hört talas om.
Bara namnet på projektet är perfekt. Det är kärlek som behövs.
Läs mer
här.




Sminkrecensioner!

Jag kan tycka att det kan vara kul att läsa om vad folk gör på dagarna i deras bloggar, men i längden blir det rätt old.
Därför tänkte jag göra en paus från det i mitt eget bloggande, och även göra en paus i alla mina musiktips (ha!) och istället lägga upp mina favoriter när det kommer till smink, och även de jag absolut inte rekommenderar. Ytligheter javisst, men varför inte?
Finns säkert någon därute om uppskattar ;)

Foundation.


Maybelline Dream Matte Mousse
Den här är ju redan lovprisad så det räcker och blir över. Jag har dock inte använt den på typ 2 år, i jakt på en ännu bättre, men detta är ändå den som jag gillat bäst hittills, av alla! Även om jag gärna undviker såna här heltäckande foundations nu på sommaren, känns bara kladdigt och fettigt och ivägen... Men till hösten?

Annat som funkar:

MaxFactor Natural Minerals.
I oktober ville jag hoppa på hypen med mineralsmink, det kändes lätt och bra så jag provade den här varianten från Maxfactor. I början hatade jag den, även fast jag hade tagit den absolut ljusaste nyansen så blev den mörk och ojämn och inte alls särskilt snygg, oavsett hur lite jag tog. Men efter ett tag fick jag till det ganska bra, förutsatt att jag hade ljust, transparent puder ovanpå. Ändå var det lite olika från dag till dag hur bra det blev.
Ett stort plus är i alla fall att den är lätt, syns knappt på huden om man får till det rätt och borsten är underbar! Dessutom räcker den länge, har fortfarande i princip halva burken kvar och har då haft den sen i oktober.

Undvik!

MaxFactor Age Renew.
Det säger väl sig självt, att en ung tjej som jag inte ska använda sig av sånt som handlar om att trolla bort ålderstecken, men just vid det här tillfället hade jag inte mycket till val och försäljaren hävdade att den visst passade fint på unga som gamla. Men den är hemsk, om jag ska vara brutalt ärlig! Man blir oljig och fettig efter bara 10 minuter och då dyker även fina ränder upp i ansiktet, oavsett hur många lager puder man har ovanpå. Dessutom gav den mig, som i princip har noll problemhy, massor med finnar. Köp inte!

Concealer.


Maybelline Dream Matte Mousse (igen).
Ja, jag kan inte sluta tjata om denna underbara serie från Maybelline, men detta är absolut den bästa concealern jag någonsin provat. Lätt att applicera, döljer allt, smälter in i hudtonen, håller relativt länge. Perfekt!

Annat som funkar:

Collistar Concealer (inte den på bilden dock).
Den concealer från Collistar som jag använt var i tub, och var helt okej, även om priset är ganska högt.
Täckte okej, satt hela dagen. Inte WOW-effekt, men som sagt, helt okej.

Undvik!

MaxFactor Mastertouch Under Eye Concealer.
Den här concealern måste jag ha använt väldigt felaktigt, för jag upplevde att den var galet dålig! Använde den under ögonen och på näsvingarna, och oavsett om jag applicerade min mineralfoundation ovanpå eller under så blev reslutatet grå streck från concealern! Om jag använde ytterst pyttelite precis där det verkligen behövdes så funkade det nästan, men usch, annars gillar jag verkligen inte denna!

Puder.


IsaDora Velvet Touch Compact Powder.
Det här måste vara det bästa pudret jag provat, och då har jag använt det transparenta i ljusaste nyansen.
Täcker bra, ibland brukar jag köra bara concealer och det här pudret utan foundation, och man ser ändå fräsch ut.
Perfekt!

Har faktiskt inte provat tillräckligt många puder för att rekommendera/dissa fler, så det får räcka så, på puderfronten.

Om ni, mina kära läsare, diggade denna lilla "special", let me know!
För då fortsätter jag gärna med ögonmejk och liknande!

E'klart!


Detta ägnade jag mig åt igår! Mumma (;

Idag har jag setat i solen, ätit vattenmelon och cyklat ner på Rättvik för att repa.
Pretty much it.
Imorgon åker mamma till Stockholm, jag och brorsan tar tåget dit på söndag, ska bli sååå gaaalet skööönt att komma från Dalarna! Ni anar inte.

Just nu sitter jag och försöker att inte klia mig själv i ögonen, vilket känns som en omöjlighet. Gah, jag står inte ut med all pollen längre! Värst är nyklippt gräs... Så imorgon får jag se fram emot ännu en morgon med uppsvullna, röda ögon.
Can barely wait!

Fick hem betygen idag också... Och jag är totalt missnöjd, utan att säga mer än så så har jag i alla fall lovat mig själv att plugga som besatt hela 3an. Jag ska banne mig stå i kyrkan på studenten nästa år, och känna glädjetårar blandas med känslan av att ha lyckats och vara nöjd. Gudja, jag ska definitivt ha bra betyg innan studenten!

Men pluggandet får vänta lite. Åtminstone tills jag kommit hem från Stockholm, klarat av att vara förband till Johan Palm och fått undan alla kartonger i mitt rum. Först och främst ska jag dock sova.
Godnatt!

Gissa vad jag ska göra nu?


090701

Idag vaknade jag inte med svullna ögon.
Men jag har knappt sovit någonting, har bara legat & tänkt, skrivit, gråtit, och tänkt ännu mer.
Fan, att allt ska vara så svårt. Det finns ju inga jävla facit till någonting, egentligen.

Hursomhelst, nu hade jag tänkt starta dagen på ett bra sätt, hoppa in i duschen, äta något nyttigt och sen sätta mig ute i solen igen.
Igår hade jag tråkigt och tog massor av bilder...