Helt sluuuut!

Jag bara pluggar hela tiden nu. Tar bussen till Mora, pluggar några timmar, äter något, pluggar ytterliggare några timmar, utbyter något ord med min lärare som är en busy busy man och nästan aldrig är där, pluggar lite till, åker hem, äter en massa mat och gör mig i ordning för att gå och lägga mig, oavsett hur mycket (eller lite) klockan är. Fast jag kollar ju såklart ändå på tv till kl 0.00 från sängen.

Hursomhelst, så vet jag inte om jag någonsin pluggat lika intensivt som nu, men så har jag hunnit med 3 avsnitt av 6 i själva teoriboken också. På lördag åker jag till Stockholm och då blir det ännu mer pluggande på bussen och senare på båten i skärgården. Jag ska fanimej ha körkort till hösten, nästa gång de har en öppning i intensivutbildningen så anmäler jag mig!

Och från och med imorgon får jag äntligen övningsköra också, och jag vet att jag är otroligt seg och egentligen kunde ha börjat för 2 år sedan, men jag har inte orkat. Nu är jag full av energi! ...eller ja, i alla fall av bestämdhet.

Nu ryker sminket, sen blir det några avsnitt av Vänner innan jag somnar.
Puss!

(Dude, Where's my Agnes?, Grease-medley där jag sjunger solo med Kammo. Ledsen för osammanhängande bilder, men jag har i princip bara projekt-bilder på den här datorn och inlägg utan bilder är oftast tråkiga inlägg..)

Dags för körkort!

Idag har jag äääääntligen, efter att ha varit 18 år i över ett halvår, skrivit in mig på körskolan i Mora och fått hem böcker! Imorgon ska jag dit på introduktion kl 10, har jag tur får jag testköra bilen lite, men liiite övningskörning har ju redan hunnit med ;)

Teorilektion kl 17, så jag kommer tillbringa större delen av min dag i Mora. Hur jag tar mig dit är en helt annan femma, men det får helt enkelt lösa sig. Det bästa av allt är att jag har pengar undanstoppade som täcker alla körkortsutgifter, plus att jag förmodligen får lite över, och det är sjukt skönt att slippa oroa sig för det.

Se upp på vägarna!
Puss


Höjdpunkter.

Kom för någon timme sedan hem från Anna, där vi tillbringade gårdagen med kortspel och vin. Innan dess blev det rep, äntligen är Wrong Channel på fötter igen!

I torsdags trotsade jag regnet efter en usel dag, lånade mammas cykel och trampade hem till Erran, där vi kollade på galna youtube-klipp (vad fan är grejen med "Backarå-braten" egentligen? Bara pinsamt och våldsamt, inte ett dugg kul) och en kul film med Ashton Kutcher. Efter lite deep-talk blev det bildgooglande innan jag trampade hemåt igen, kl 3 på natten. Det var riktigt härligt faktiskt, frisk luft, början till gryning, jag cyklade mitt i vägen bara för att jag kunde och log. Alla borde ha en vän som Erran.Nu är jag för trött för det här, men bloggen är snart på fötter igen.
Puss!

New Again.

Ny design, rensat i arkivet. I'm ready to be new again.Snart så.

Ja, den här bloggdesignen är ju faktiskt sooo last summer, så just nu fnular jag lite på ett facelift på bloggen. Men ja, det är ju lite krångligt med tanke på att jag använder mig av mammas dator, med internet och utan photoshop. Min däremot, har photoshop men inget internet. Och jag har inte så många nytagna, bra bilder heller. Men det får lösa sig, hang in there!
Puss


(bild från projektet)

Elak halsfluss.

Haha, snacka om taskigt. Jag skriver världens mest lame inlägg och sen skriver jag inget mer på vääldigt länge. Orsaken stavas "elakartad halsfluss". Jepp, efter en bergochdalbana av halsont blev jag ordentligt sjuk i tisdags, åkte till vårdcentralen på onsdagen där läkaren efter en massa provtagningar skrämde upp mig och trodde det var en livsfarlig strupsjukdom. Vidare till akuten i Falun, ännu fler obehagliga provtagningar där jag till slut bröt ihop och fick en piggelin. Inget livsfarligt var det i alla fall, men jag fick penicillin utskrivet.

By now är vet jag allt om Carrie Bradshaw och hennes fashionabla vänner, plus ungefär lika mycket om gänget som hänger på Central Perk. Dessutom såg jag en hel säsong av Sugar Rush på en dag. Dagen efter, en hel säsong av Top Model. TV-serier har kort sagt blivit min bästa vän, tillsammans med mina ätbara och väldigt hjälpsamma men läskiga andra vänner; Kåvepenin, Noskapin, Bafucin, Cocilana Etyfin, Loratadin och Livostin. Och Panodil.

Imorgon får jag äntligen avsluta penicillin-kuren, och jag är i princip helt återställd. Får lite hostattacker ibland och min röst är långt ifrån densamma, men jag står på benen i alla fall. Det värsta är bara att Peace & Love som jag sorgligt nog var tvungen att avboka har snott nästan alla mina vänner, så jag är rätt ensam här i min nyvunna friskhet och livslust. Idag skulle jag träffa en av mina få vänner som inte är på festival, men olyckligtvis har hennes bror givit henne mindre lyckad present, nämligen influensan. Jag har nog aldrig varit så låg som nu...

Hursomhelst, så tänker jag nog tillbringa dagen med några avsnitt av Vänner och kanske lite Mahjong. Och när jag tröttnat på det, vill jag ägna mig åt den största avkopplingen som Internet har att erbjuda, enligt mig. Några tutorial-videos från
Michelle Phan, sen kan jag i brist på annat ha användning för hennes tips och testa något nytt!
Hon är söt, verkar vara väldigt ödmjuk och snäll, och alla hennes videos känns avslappnade, inte minst tack vare den sköna bakgrundsmusiken.