Bara för att...

... jag har en awesome iPod så bloggar jag från den! ;)

Min nya leksak

Jag köpte en studentpresent till mig själv, av pengarna jag fick i studentpresent......och jag ÄLSKAR den! :D

Hade tänkt köpa systemkamera, men då hade jag fått spara lite till och jag vet hur jag ska lösa det framöver, för en sån ska jag definitivt ha också! :)

What I've Done.

I tidskronologisk ordning.

Tisdag: Bal, trevligt men senare mot kvällen extremt suddigt...
Onsdag: Baren med Erran som senare blev Skutan, väldigt uppskattat!
Fredag: Student! Kyrka, tåg, uppvisning, mottagning och UTGÅNG med förfest!

(vissa bilder är printscreenade från
Errans blogg, hoppas det var okej snygging!)

Skriver mer om allt sen, hoppas ni älskar bildregnet nu för det tog tid! I had the time of my life, PUSS PÅ ER!

The message is so true, the end is really near.

Hallååå!
Nu är det mycket på gång, därför är min blogg tråkig för tillfället. Men jag ser nog att ni fortsätter komma in och kolla, I know you love me! Och det värmer att ni orkar hålla er kvar trots att jag aldrig skriver. Därför ska jag bättra mig!

Idag är min första riktigt lediga dag, jag är bara hemma, glassar i solen när den behagar titta fram och ska ner och färga + klippa håret kl 18, sen blir det övernattning med klassen i Gagnef!

Såhär nära studenten har vi ju aldrig varit, och vi firar det på världens bästa sätt. Roliga upptåg hela veckan, studentshopping i Borlänge + utgång på Baren igår tillexempel. Och så fort vi inte är helt lediga från skolan tillbringar vi istället alla lektionstid som är avslutad i soliga Gropen, med folköl på dagen och skumpa på kvällen. Livet leker helt enkelt, och jag vill nästan inte ta studenten utan leva såhär föralltid!

Fest blir det mycket av också, men jag är alltid Snygg Dagen Efter och dricker med stil, för jag vill ju minnas min student ;) Nu peppar vi Bowlingen på lördag, är ju alltid lika kul men blir ju lite extra kul när klassen är där också!

Nu ska jag laga lyx-lunch och äta ute i solen, men avslutar med låten som JAG tyckte borde ha vunnit Eurovision!