Sweetcheeks.

Somnade halv 7 imorse, skulle upp 9... Lagom kul när man förlorade en timme inatt liksom.
Sen skulle vi repa, men det blev i princip inget av det, vilket var irriterande på flera sätt, och när jag väl kommit hem igen började tröttheten komma. Då var det dags för hudvårds-party med Rosenserien!

Lite rengöring, peeling, ansiktsmask, rosenvatten, fuktkräm, morotsolja, ögonkräm och läppcerat senare och mitt ansikte blev lent som en bebisstjärt, och jag passade på att unna mig en fuktkräm när vi var klara.

Produkterna är underbara! Istället för att spädas ut med vatten är de baserade på aloe vera och rosenolja, och bara naturliga råvaror, som alla är av högsta kvalitet. Därmed blir det rätt dyrt, bara fuktkrämen kostade mig 269 kr och var ändå en av de billigare varorna. Men de är milda, doftar naturligt gott av rosor, citrus, lavendel, syrén osv, plus att de inte täpper till huden och är inte testade på djur. Great!


"The bimbo's gotta go."


Gårdagens karaokelåt för vår del, och alla är överens om att vi gjorde den rättvisa. Förövrigt gillade jag Linda Sundblad bättre såhär.

Tillbaka från de döda.

Dåligt samvete säger jag bara.
Jag försökte dock publicera ett inlägg för någon vecka sedan men det kommer inte upp? Skumt.
Mitt internet dog bara någon dag efter mitt senaste synliga inlägg, så jag har använt mammas dator lite sporadiskt sådär ibland.

Igår var jag ute med Anna & Sandra på Bowlingen i Rättvik och vi sjöng karaoke och ägde scenen. Sjukt kul var det! Idag mår jag dock inte så bra, har varit sjuk fram och tillbaka i flera månader men lite extra mycket den här veckan, så att dansa hela natten och sjunga sig hes kanske inte är det bästa man kan göra... Men det var det ändå värt.

Kan inte publicera bilder heller! Kameran funkar bara ibland :/ Men ska försöka göra inläggen lite roliga på andra sätt!