30 things about me.

1. När jag var yngre förlät jag alla hur lätt som helst och fick nästan skuldkänslor när någon bad mig om ursäkt. Numera är jag nästan helt tvärtom, har väldigt svårt att förlåta människor.

2. Jag skulle helst av allt vilja leva i en tecknad serie-värld. Allting, även de mest vardagliga saker som att gå i affären och handla eller klippa gräset, känns så mycket roligare i tecknade serier.

3. Jag har en tvångstanke att jag måste dricka ett glas vatten när jag precis vaknat, speciellt om jag ska dricka kaffe efteråt, med tanke på hur vätskedrivande det är.

4. Jag älskar december månad och det bästa med julen, enligt mig, är gamla klassiska, amerikanska jullåtar.


5.
Jag brukar få panik om jag inte ätit tillräckligt mycket under en dag. Ibland kan jag gå upp mitt i natten bara för att äta, för jag kan inte slappna av och somna när jag analyserar dagens måltider.

6.
Jag har, som många andra, en "snyggsida" och en mindre fin sida av ansiktet, och jag vill verkligen inte bli fotad från fel håll!

7.
Jag får tyvärr väldigt lätt ångest över saker, hade ofta panikångest för ett par år sedan när min pappa precis dött.

8. Nu har jag bättrat mig, men för ca 1-2 år sedan hade jag inte sett stora filmer som Matrix och Kill Bill, och jag har fortfarande inte sett Star Wars...

9.
Sålänge det är sol och vindstilla ute så spelar det ingen roll vilken årstid eller temperatur det är för mig, jag njuter jättemycket ändå!

10. Jag tål nästan inga frukter alls, inte ens bananer. Det enda jag kan äta är citrusfrukter.


11. Jag tycker att makaroner är barnmat, jag har skitsvårt för Mamma Scans köttbullar och kan bara äta kyckling i perioder, och i små mängder.

12.
När jag var mindre hade jag självlockigt hår och hatade det, men nuförtiden har jag nästan inget självfall alls och jag vet inte vad det beror på.

13. Jag vill krypa ur skinnet och dö lite när någon smaskar när den äter. Tyvärr brukar min lillebror göra detta ganska ofta utan att tänka på det och det resulterar i en del gräl vid matbordet...

14. Jag har bara varit ett stort fan av 2 band i mitt liv: Tatu och Green Day. Då tapetserade jag verkligen väggarna med bilder på dem. Nu gillar jag många band, men har ingen favorit på samma sätt.


15. Jag spelade piano mellan 2an och 6an plus litegrann för att det var kul på gymnasiet, men jag är verkligen skitdålig och kan bara ett fåtal ackord.

16. Jag hatar skräckfilmer och filmer som innehåller våldtäkter. Jag mår riktigt jävla dåligt av såna, har ibland fortfarande svårt att sova efter att ha sett The Ring och det var 8 år sedan jag såg den...

17.
Jag är en riktig ost-fascist. Kan bara äta vissa ostar och bara på hårt bröd och i tunna skivor, annars tycker jag att det är jätteäckligt. En gång skulle jag äta Västerbottenpaj (ostpaj) och det tog mig nästan en timme för jag var tvungen att ta så små tuggor så att det inte skulle kännas äckligt. Men egentligen älskar jag ost, och speciellt mögelost.

18. När jag var liten ville jag bli cirkusprinsessa, mamma bandade TV-showen Cirkusprinsessan till mig varje år och jag gjorde vad jag tyckte var akrobatiska konster medan jag kollade på det.

19. Jag tänker väldigt mycket och är otroligt analyserande när det gäller det mesta, men jag har upptäckt att jag brukar må allra bäst av att vara lite spontan och bara göra som jag känner.

20. Jag kan nästan alla repliker i Bruce den Allsmäktige utantill.


21. Jag brukar bli nervös när jag lämnar fram mitt leg när jag går ut. Tror alltid att jag ska bli busted, trots att jag är väl medveten om att det är ett äkta leg och jag faktiskt är myndig...

22. Jag är inget stort fan av sötsaker alls. Äter bara chips, mörk choklad och saltlakrits när jag vill fredagsmysa.

23.
Jag har konstigt nog fobi för fiskar. Speciellt såna där dammsugare (slamsugare?) som suger sig fast på glasrutorna i akvarium. Euuw... Får rysningar bara av att tänka på det.

24.
Hör och häpna! Jag gillar INTE Coca-Cola. Visst, det duger om man äter en pizza eller kanske hamburgare ute, men annars föredrar jag Pepsi eller ännu hellre något mindre sött, som Pommac eller alkoholfri cider.


25.
Jag har nästan alltid samma örhängen på mig, ett par glittriga små diamanthjärtan, från NK. Har fått för mig att stora/långa örhängen inte passar ihop med långt hår.

26. Jag tycker inte om att ha uppsatt hår bland folk, för jag tycker att mina öron är för stora för att få synas!

27. Jag dricker varma drycker jättelångsamt. Brukar alltid bara dricka en halv kopp kaffe, oavsett hur stor eller liten koppen är...

28. På tal om drycker, i alkoholväg dricker jag helst bara öl och vin, ibland tequila och vodka om jag känner mig vågad. Alkoläsk och cider med alkohol i gör mig seriöst illamående, jag får kväljningar! Detsamma gäller för söta drinkar.

29. Jag kommer mycket bättre överens med min mormor än med min mamma.

30. Jag har alltid sagt att jag gör världen en tjänst om jag aldrig blir lärare, för jag har inget tålamod och är sämst på att lära ut saker. Och trots det ska jag ha praktik på dagis. Men det känns som en annan grej, och små barn har jag lättare att handskas med!


Kommentarer
Skrivet av: zaneta

ku att du skrev de 30 sakerna man lär känna dig bättre :) 1 stämmer och 100% på mig /: nope, men såg idag för det fanns inget på tv du då? Kram!

Skrivet av: zaneta

jaha va kul :)

Jag tycker Elin var bäst, vad tycker du? kram<3

2010-10-23 @ 01:53:38
URL: http://stoltpolackkk.blogg.se/
Skrivet av: Tobias Hallberg

Några "små" kommentarer till några av svaren bara. Sorry att det blev så långt!! xD



1. Är inget fel på att förlåta människor, se bara till att de verkligen menar det när de ber om förlåtelsen. ;)



2. POKÉMON!! xP



3. Själv måste jag alltid dricka vatten innan jag går o lägger mig o har alltid ett glas vatten bredvid sängen ifall att jag skulle bli törstig när jag ska sova/när jag vaknar. ;)



6. Nee, de e riktigt snygga båda två ;)



8. SUCK Lova mig att vi har ett Star Wars-maraton innan du drar iväg till USA!! :P Du MÅSTE ha sett dem, det spelar ingen roll vad du tkr om den, men de är allmänbildning!! Tänk bara på hur många serier som refererar till Star Wars (t.ex. HIMYM gör det OFTA)



12. Kanske håret lyssnade på dig? Lr?



16. THE CAVERN!! Nee, men skräckfilmer suger för det mesta eftersom de oftast inte har nåt syfte förutom att "skrämma" folk. O eftersom de inte har en riktig story lr något annat som drar in en så blir de aldrig riktigt läskiga. Däremot finns det många bra filmer med skräckinslag, som t.ex. Alien-filmerna ;)



18. Låter som min lillasyrra. Hon är så med allt, men framförallt dansprogram o musikprogram (typ Let's Dance o Melodifestivalen) o hon står alltid PRECIS framför TVn så ingen annan ser nåt :P



24. ... :( EN liten del av mig dog nyss... Trots att jag redan visste det...



26. WHAT?! :O Nee, kör på uppsatt hår oftare!! Btw, kom på en grej ang. det. Du måste testa typ den här frisyren (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=79756328624&set=a.10150092659168625.298727.753293624) nu när du har rött hår!! Tkr att den e snygg o den borde fungera bra i rött tkr jag ;) Vet inte hur jag kom på det, men det gjorde jag iaf!! :P

2010-10-23 @ 02:50:06
Skrivet av: Tova

Sv: Jag mår jättebra :) Sj?

2010-10-23 @ 09:06:14
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Skrivet av: Veronica Eriksson

Sv: Tack så mycket!

Allt är bara bra med mig, med dig? :)

Kram!

2010-10-23 @ 11:17:30
URL: http://veronicaeriksson.blogg.se/
Skrivet av: meliie <3

godmorgon :) allt bra idag?

2010-10-23 @ 11:50:47
URL: http://janemeliiewennberg.blogg.se/
Skrivet av: Emelie

Hej ville bara säga att jag har kört igång dagens blogg nu, så var gärna med :)

Ha en bra dag kram på dig :)

2010-10-23 @ 14:38:06
URL: http://xxforgivexx.blogg.se/
Skrivet av: Elin

Roligt att läsa listan :D

2010-10-23 @ 14:42:43
URL: http://cassler.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

jo det är bra med mig också :))

2010-10-23 @ 16:36:00
URL: http://janemeliiewennberg.blogg.se/
Skrivet av: Veronica Eriksson

Sv: Va bra!

Blir utgång och ska träffa ett par vänner,

senare blir det filmmys med en vän som spenderar natten hos mig. Trevlig lördag helt enkelt! :)

Själv?

Kram!

2010-10-23 @ 16:47:01
URL: http://veronicaeriksson.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

ikväll händet det nog inte så mke, bara vara hemma, mår lite dåligt :/ sj?:)

2010-10-23 @ 16:52:33
URL: http://janemeliiewennberg.blogg.se/
Skrivet av: Tova

Sv: Bara mys med familjen ^^ Sj?

2010-10-23 @ 16:53:47
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

åhh låter som en toppen kväll ju :)) ha det så roligt & dansa lite för mig med (a)

2010-10-23 @ 17:06:57
URL: http://janemeliiewennberg.blogg.se/
Skrivet av: Tova

Sv: Vad roligt :D Det skulle jag oxå vilja göra ^^

2010-10-23 @ 17:16:08
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Skrivet av: Milla

SV: Okej låt jobbigt, börjar du bli frisk nu då? :). Ah förstår det måste kännas lite konstigt med snö redan, vi har också fått det, men det har som tur är inte legat kvar på marken speciellt länge.. =) Kram

2010-10-23 @ 17:21:45
URL: http://millaag.blogg.se/
Skrivet av: Tova

Sv: Ja dagen har varigt riktigt mysig ^^

Din då?

2010-10-23 @ 17:37:09
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Skrivet av: missbill

HEYY:D fin blogg du har:) kolla gärna in min har ofta läsartävlingar,och så är jag modell och stylist så mycket smink och en massa humor är det i den:) jag skriver mycket om mina tankar och åsikter som många brukar gilla att läsa.kramar missbill

2010-10-23 @ 18:08:06
URL: http://sarabillstroom.blogg.se/
Skrivet av: Julia

Fin blogg, söt varu också!

2010-10-23 @ 20:56:27
URL: http://ajuliaa.blogg.se/
Skrivet av: Melinda

Fin blogg =)

2010-10-23 @ 21:26:29
URL: http://nattstad.se/melindastjernström
Skrivet av: onlyerik

dfffffff

2010-10-23 @ 21:40:13
URL: http://onlyerik.com
Skrivet av: || mannen som kan prata om hundar ||

Jag är inte heller den som förlåter lätt idag av flera olika anledningar.



Folk som gång på gång sviker/sårar en förtjänar inte ett "jag förlåter dig"!

2010-10-23 @ 23:00:20
URL: http://www.henrikolsson.eu
Skrivet av: elin

fin blogg :)



titta gärna in i min blogg om du tycker den är intressant så följa gärna mig via bloglovin!

2010-10-24 @ 09:41:05
URL: http://nniles.blogg.se/
Skrivet av: Marcus Å

Där ser man, hur kort är du då?

2010-10-24 @ 10:31:43
URL: http://slipsens.se
Skrivet av: Linnea

FIN BLOGG :D !

2010-10-24 @ 11:04:29
URL: http://quiza.blogg.se/
Skrivet av: jenny

det va kul att läsa listan! det va ganska många som jag kände va precis som mig ;o

6: när det blir en så himla ful bild så sjunker verkligen mitt självförtoende direkt. haha.

7: jag får ångest över ingeting ibland kan det bara bli att jag blir jätte rädd att jag inte ska få nån familj när jag blir stor, att jag inte ska klara skolan, eller jag brukar ofta bara börja gråta för jag tänker och "skapar mig en bild" av när tex min farmor går bort. jag blir jätte rädd och gråter som om det skulle hänt på riktigt, men det har det inte.

(oj nu blev det långt :$ )



10: varför kan du inte äta vissa frukter? jag kan nämligen inte heller det, jag får värsta smärtorna och känner att jag blir helt mätt och rapar jätte mycket när jag ätit frukt ;o

14: haha jag och min bästa vän älskade tatu när vi va små :D vi låtsades att vi va dom.men det va inga mer än oss som vi kände som lyssnade på dom.

16: jag har nog världens töntigaste fantasi. jag såg the grudge för kanske 4 år sen, är fortfarande rädd. brukar tänka och få för mig att den där lilla läskiga pójken ska sitta bakom mig eller nått. egentligen borde jag inte se skräckfilmer men jag typ tvingar mig själv för jag blir så rädd.

18: haha dt ville jag med! fast jag började på cirkus när jag va 6 år, men sen slutade jag efter ett år tyvär, men började igen när jag va 8 ;) och kör fortfarande! :D men är dock ingen cirkusprinsessa :/



hahaha förlåt, det blev ett jätte långt brev det här haha, du behöver inte läsa det. kände bara att det va kul för det va så många som jag verkligen kände igen mig i . :)

2010-10-24 @ 11:34:12
URL: http://jennychristiina.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Hejsan!

Skulle bara tipsa dig om att man kan tjäna ihop poäng som man sedan växlar in så att man kan få presentkort.

Just nu får man 5000 poäng i bonus.(Tror det fortfarande gills.)

Ifall du blir medlem så ska du veta att jag och alla som man tipsar till andra får 500 p för dom som blir medlemar, försöker inte att lura dig eller nått med att bli medlem bara för att jag då får 500 p.

Länk ifall du vill bli medlem: http://www.gratisklader.se/?r=195295

Men det skulle vara kul ifall du blir medlem, hoppas också at5t du får en bra dag såklart!:D

Ha det gött

Kram

2010-10-24 @ 11:49:20
URL: http://biauty.blogg.se/
Skrivet av: A L E X A N D R A '

hoppas du haft en bra helg!

2010-10-24 @ 13:17:41
URL: http://adlh.blogg.se/
Skrivet av: zaneta

yes yes :) något kul som hände under helgen? kram<3

2010-10-24 @ 13:30:24
URL: http://stoltpolackkk.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

;) Arå, själv? :)

2010-10-24 @ 14:53:12
Skrivet av: Jennie

Kul lista.. gillar sånna...

Hoppas allt är bra!!

Tack för din röst!

2010-10-26 @ 16:55:27
URL: http://boobee.blogg.se/

Din åsikt här:

Du heter:
Stammis?

Din E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback