Snart är det ett år sedan.

Den här bilden togs på morgonen den 11 juni 2010. Vi hade precis blivit fotograferade i Gropen med studenmössorna på och skulle gå in till vår lilla champagnefrukost i älskade estetkällaren, när vi blev stoppade av en lärare som ville ha en bild på oss. Det regnade en aning, men vad gjorde det? Om någon timme skulle vi ta studenten! Jag saknar alla på bilden, som tur är har jag träffat dem efter den dagen, men nu var det längesen jag träffade vissa av dem.

Men visst är den härlig? Och kan ni hitta mig..? Kan ju tillägga att mitt hår inte var rött på den tiden ;)

Marilyn.


I've been back, a while ago.

Helt ärligt, jag har bara inte oooorkat skriva sen jag kom hem från Budapest. Sen har jag inga bra bilder, Erran har fortfarande inte hunnit lägga upp de hon har på facebook och det hände sååå mycket och jag har sååå mycket att berätta, så jag väntar lite till, tills bilderna kommer. Kan säga så mycket som att jag nog aldrig vistats, shoppat eller ätit på vackrare ställen i mitt liv och att det slog min Paris-resa för tre år sedan med hästlängder!

När jag kom hem hamnade jag i nån slags depression. Det Riktiga Livet hägrade, med praktik/sommarjobb och audition till Ålsta. Praktiken rullar på, låg hemma två dagar med fruktansvärd pollenallergi och feber dock, men annars så. Och auditionen är måndag/tisdag nästa vecka. Jag har bara skjutit det där framför mig, och varit så allergisk med halsproblem att jag inte ens kunnat öva in något. Så, tyvärr, så blir det nog ingen audition för mig. Har inte råd heller. Vet att jag kommer ångra mig hundra gånger sen, för jag har inget annat spikat för hösten. Men ska ge körkortet en ordentlig jävla chans istället antar jag. Så kan jag få komma iväg till USA som au pair istället.