Lägg ner Big Brother nu, tack.

Som kanske många av er vet så var det en fd Big Brother-deltagare som försökte ta sitt liv här i veckan. Många menar att det var pga hennes medverkan i programmet, och det kan mycket väl stämma, även om det kanske inte är hela anledningen.

Min åsikt är den att Big Brother är det mest värdelösa skräp som finns. Förstår mig inte på folk som bombarderar Facebook med att "Åh, det kommer en ny säsong av Big Brother, som vi längtat!", när jag var 100% säker på att alla skulle höja på ögonbrynen och undra om vi inte var klara med den där skiten, när den fick en ny säsong efter 5 (?) år. Så galet många som följer serien slaviskt. Vad är det som är så kul, undrar jag?

Att det är ett socialt experiment kan jag köpa. Men det är så felproducerat att jag vill gråta.
Visste ni att i Paradise Hotel, ett annat tv-program jag inte är ett fan av, så har de under uttagningsveckan en massa psykoanalyser av deltagarna där de får prata med psykologer som ställer frågor i stil med "Hade du en jobbig barndom?". Därifrån gör de sina urval, och väljer de som är mest fucked up att delta i programmet. Jag kan nästan svära på att det fungerar likadant i Big Brother. Allt för att göra "bra" tv där folk ligger med varandra inför kamerorna och sedan försöker ta livet av sig när de kommer ut. Sinnesjukt och äckligt, enligt mig. 

Och folk vill fortfarande se människan gå under på det här viset? Är det så lågt vi har sjunkit?


Fräscht..

She stole my karma, oh no.

Det skaver i halsen, jag somnade kl 2 natten till idag, så jag har varit en zombie, minus skrämselfaktorn, precis hela dagen. Tänkte bjuda på en låt innan jag kryper ner under täcket, så skriver jag mer imorgon när jag har min första helt lediga (utan att vara sjuk) dag på läänge!

Min absoluta favoritlåt, alla kategorier, sen jag såg dem live i somras.Vad händer?

Ja, fy skäms på mig. Nu var det rekordlängesen jag skrev någonting här!
Faktum är att jag faktiskt haft fullt upp sedan i augusti. Jag har nämligen börjat skolan igen!
Numera går jag allmän linje med sömnadsprofil på Skeriol, kanske mer känd som Mora folkis. Går i en asbra klass med 14 andra tjejer och läser massa roliga ämnen utöver sömnaden!

Dessutom har jag gått och blivit kär, så numera åker jag till Stockholm några gånger per månad, vilket är väldigt kul och känns otroligt bra.. :) Senast nu i helgen var jag där och jobbade på min pojkväns morbrors 30-årsfest, det blev en lång men rolig kväll!

Annars då? Just för tillfället har jag gått och blivit sjuk igen, och nu funderar jag allvarligt på att operera bort mina halsmandlar... Eftersom att jag pendlar längre sträcka nuförtiden behöver jag gå upp ca kl 5, och kommer oftast hem vid halv sex. Sen måste jag helst lägga mig 21, vilket inte alltid är så lätt... Och det bidrar till att jag redan varit sängliggande några gånger denna termin.. Inte så kul! Men imorgon peppar jag skola och får dessutom skjuts hela vägen av min mamma, då hon ska till lasarettet.

Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, mer än att det faktiskt var skönare än jag trodde att skriva igen! Funderade ett bra tag på att lägga ner bloggen, men det kändes lite fel med tanke på att jag bloggat här sen 2006.. Så än blir ni inte av med mig ;)

Avslutar med ett fåtal bilder från Peace & Love!


Stod längst fram på Jimmy Eat World, mitt favoritband i nian!

Jaa, såhär nära stod jag mr. Jared Leto under 30 seconds to Mars spelning... Eufori!

Lyckades ta mig såhär långt fram innan The Strokes spelning...

...men det slutade med att jag hamnade här, efter att ha blivit halvt ihjälklämd. Och tro mig, jag är ändå ingen ovan konsertbesökare! Tur att Julian syntes på storbildsskärmarna i alla fall ;)

Suddigt från Tantrum to Blind på Cozmoz.

Till min stora sorg har jag dock inga bilder på det som var absolut bäst - Kings of Leon! Efter att ha sett dem live har jag nog aldrig älskat ett band så mycket, jag gick som på moln efteråt och de är nu mitt mest spelade band på iTunes/Spotify sedan 2007 (!), enligt last.fm. Det var så mörkt när de spelade, och vi stod inte jättelångt fram, så med min mobilkamera utan zoom var det omöjligt att få bra bilder tyvärr.. Har dock flera klipp!