Andningspaus.Helgen upptogs av packning och åter packning. Nu händer det verkligen grejer, om bara två veckor lämnar vi det här fantastiska huset (med den fantastiska utsiken) för ett annat ställe. Som förmodligen blir bättre, men jag vill inte riktigt släppa taget än.

I måndags var jag kattvakt åt lilla dunbollen på sista bilden, Jack! Grannen hade ju katt tidigare som jag tog hand om ofta, Hobbe. Men han gick tragiskt bort för några månader sedan och nu har de köpt sig en ny. Jätteliten och hur gosig som helst!

Idag fick jag dubbel körlektion som gick långt över förväntan, likså gjorde datatesterna som jag ägnade mig åt efteråt. Körkortet är nog inte alltför långt borta nu.. :)

Hoppsan!

Har sett framför mig en lugn hemmakväll i morgonrocken med massa te och film i vårrusket och tidig läggdags inför riskettan imorgon bitti vid 8, men så frågade min granne Linnea om jag ville med ut ikväll, och jag kände lite, varför inte?! Blir såklart nyktert och ganska tidigt men tror det kan bli riktigt kul ändå, dessutom kör hon så skjuts hem och dit är ju redan fixad ;)Puss & "skål"!

Yeah.Vår TV har pajat, vilket både är bra och dåligt. Bra, för att vi koncenterat oss extra mycket på utrensning inför flytten, dåligt för att på kvällarna när man inte orkar städa/plocka/rensa/packa mer, så finns det liksom ingenting att göra. För ett år sedan kunde jag hänga vid datorn timmar i sträck men det funkar inte riktigt längre, vilket i och för sig är bra.

Annars har det varit en bra dag. Körlektionen gick över förväntan och sen fick jag en privat teorilektion, great!

Hittade en bild...

...från igår!

Foto: Lina Agnas

Tove, Anna, jag och David, Annas pojkvän.

Jag gick all in på påsktema, det var ju långfredag och allt ;) Klänningen har hängt i garderoben i över ett år men först nu åkte den på!


Instagram.Några bilder från de senaste dagarna, tagna från Instagram. Följ mig gärna där, mbergne var nicket!
Igår blev det part-hey, med ett glatt gäng. Vi började faktiskt med att bowla, sen drog vi oss vidare mot nattklubben. Massa folk och bra musik, insåg först när huvudakten, mega-DJ'n Albin Myers, stod på scen att det faktiskt var samma tuppkamsprydde herre som hängde i närheten av oss när vi bowlade, haha.

Det blev en helt okej lyckad kväll, hängde en del med Henke och Anna också och träffade massa annat folk som man inte sett på länge. Nu däremot blir det påskmys med familjen för hela slanten!
Puss och glad påsk på er!

Spänningen släpper - spännande huvudvärk.

Puh! Efter en händelserik dag börjar jag dra mig mot sängen. Har nämligen haft full fart hela dagen, med jobbintervju och körlektion bland annat. Nu är jag heelt slut, och ska upp tidigt imorgon för ännu en körlektion.
Det går sjukt bra nu måste jag säga!


Bilder från i torsdags, glömde säga att jag fick hoppa in och agera fotograf på en modevisning! Riktigt kul var det.