Leksands melodifestival.

Kom ganska nyligen hem från Leksand där jag fick bevittna Melodifestivalen live tillsammans med min kära mamma, och det var riktigt häftigt! Stämningen var underbar och vissa låtar kändes nästan bättre än vad jag egentligen skulle ha tyckt, med undantaget för Molly Sandén och Andreas Johnsson som var bra på riktigt. Har egentligen inte så mycket mer att tillägga så jag avslutar med några bilder från spektaklet!
Puss!


Lite suddigt men vad kan man begära av en fullt inzoomad mobilkamera? ;)

Rest in peace.

Fick veta för 10 minuter sedan att en stor musikikon har gått ur tiden. Eftersom att hon var som störst när jag var som minst så har jag inte upplevt hennes storhet på samma sätt som exempelvis min mamma, men jag vet att hon gjort mycket stort och har dansat till hennes låtar flertalet gånger. Dessutom älskar jag filmen Bodyguard.
May you rest in peace.
Big things ahead.

Det har hänt otroligt mycket bara den här veckan, speciellt bara idag. Det är nog bra, egentligen, men jag kan inte låta bli att bli sentimental och få lite separationsångest.. Men som sagt, det blir nog bra :)Dagens sanning.


Perfekt lördag.


Kom precis hem från centrum, var en sväng på Erikshjälpen med mamma och lillebror men idag fyndade jag tyvärr inget. Däremot träffade jag min kära vän Erica som även kommer hit ikväll, vi pratade länge i telefonen inatt och jag känner på mig att vi har ungefär lika mycket till att ta igen.

Svängde in på systemet innan jag åkte hem också och köpte med lite vitt vin till ikväll, då det blir Sex and the City-maraton av rang med tilltugg, ser jag väldigt mycket fram emot!


Den efterlängtade boxen som lyckligtvis låg inpackad i ett paket på julafton!