Saknad.



Nu har jag inte träffat min Robin sen strax efter nyår, när han åkte hem. Och han jobbar varenda helg hela januari, och jag går i skolan på veckorna, så i värsta fall kan vi inte ses förrän i februari.. Det suger lite att bo så långt ifrån varandra, men jag söker faktiskt lite jobb i Täby nu så man vet aldrig..!

Idag är jag proppfull med inspiration. Jag ska rensa garderoben som är helt obrukbar pga för många kläder (!), ta en jättelång promenad, söka massa jobb och ikväll ska jag varva ner med en stor kopp jordgubb/champagne-te, min nya kvällsrutin! Dessutom tänkte jag försöka få iväg en beställning till CDON.com, min favoritskiva kostar ju faktiskt bara 79:- där.. :)

Kommentarer
Skrivet av: Annie

sv:Ja det är bara bra sj då ? :)

Skrivet av: frida

Hej hej!

Vill du tjäna jätte mycket pengar på din blogg genom att inte ens göra någonting? En liten blogg med under 100 besökare kan tjäna över 4000 kr på två dagar! Och jag looovar dig att det funkar. Gå in på det här inlägget och läs under "tjäna mycket pengar på din blogg", om du behöver hjälp med något är det bara att kontakta mig!

Inlägget:

http://talktoyoulater.blogg.se/2012/january/hur-man-tjanar-pengarfar-mer-besokare.html#comment

2012-01-15 @ 18:57:37
URL: http://talktoyoulater.blogg.se/
Skrivet av: Erica

Duktigt att rensa lite :)

2012-01-15 @ 23:18:20
URL: http://erikamedc.webblogg.se/

Din åsikt här:

Du heter:
Stammis?

Din E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback