Peace, and love.


Första och enda lediga dagen var onsdag. Tyvärr kom vi lite sent till festivalen och jag hade helt missat att Dada Life spelade INNAN Simple Plan.. Men sjukt bra drag var det, och vi slog oss ner i öltältet för att njuta av musiken istället!


Sådärja! Simple Plan, längst fram är min grej. Roligt att få kontakt med bandet! 

Sen kom basisten, David Desrosires, ut från backstageområdet, helt oannonserat! Så det var bara att gå fram och få en kram och pussar på kinderna, sånt kan man ju inte tacka nej till!


Stephen Marley på torsdagen. Var på väg till jobbet på merchandise men hann lyssna lite, helt okej.
Var sjukt trött den dagen så gick hem och sov efter arbetspasset för att vila upp mig inför...


Bloc Party! Sjukt bra konsert, stod först längst fram och fick ovanligt mycket space. Sedan visste jag att Erran var några meter bakom så sprang dit för att leta, en hjälpsam kille satte mig på sina axlar och där satt jag genom hela So here we are. Kele fick syn på mig och flinade lite, förmodligen för att jag lyckats pricka in exakt likadan Nirvana-tischa som trummisen den dagen. Underbart. Erran hade dock sprungit vidare, men jag stannade hela konserten för att se dem avsluta med Like eating glass.


Sugarplum Fairy på lördagen. Inte mitt favoritband, däremot Annas. De var bra, men det bästa var när det berättades om Kristian Gidlund (trummisen) och hans cancer. Rörande.


På lördagen jobbade vi hela kvällen men fick gå iväg för att se Skrillex. Ja, det är han på skärmen. Vi hann ju liksom inte köa så hamnade vid sidan av. Och jag måste erkänna - även om Sonny Moore inte ligger överst på min snygging-lista så var han grymt sexig på scenen..! 


Och så var det Rihanna då. Var väl kul att se, men hon var ett vrak på scenen. Kids, don't do drugs!
Snygga fyrverkerier på slutet dock.

Det var allt jag hade att bjuda på i bildväg!
Festade ganska hårt på campingen natten mellan onsdag och torsdag också, finns säkerligen bilder från det också men det är inget som kommer dyka upp här! ;)

Kommentarer
Skrivet av: s |FOTOBLOGG|

Sv: jag fotar allt möjligt men kategorierna har du så där har du allt jag fotar :D

Skrivet av: Johanna Öberg

gud va skoj:D jag har också sett simple plan, dom var riktigt bra live :) trist att rihanna var ett vrak:/ inte okej:/

låter verkligen som du haft det bra! jobbat med två söta killar och fått tröja gratis:) och kul att du fick roligare jobb än dom andra åren:) var det mkt jobb?

tack:D

2012-07-09 @ 13:32:18
URL: http://asiwantit.blogg.se/
Skrivet av: jossan

titta gärna på våran nya lilla youtube-video vi klippt ihop från årets peace and love festival och säg vad du tycker! http://www.youtube.com/watch?v=S-YGobjv6T8&feature=player_embedded

2012-07-12 @ 00:26:54
URL: http://ijs.webblogg.se/

Din åsikt här:

Du heter:
Stammis?

Din E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback