Lämnar Sverige.

Ja, kanske inte riiiktigt än då, men det här är sista chansen jag har att skriva ett inlägg innan jag åker. Imorgon går bussen kl 9.00 härifrån, och när jag kommer till Stockholm ska jag tillbringa några timmar med BÅDA mina morbröder! Richard träffar jag ju rätt ofta, men har ännu en morbror, Isak, som är två år äldre än mig och som jag inte träffat på flera år. De håller på att rusta upp vår segelbåt, Indigo, för sommaren och jag ska få komma dit och hjälpa till, så ska vi väl äta tillsammans och sådär också. Blir nog trevligt!

Sedan kommer jag spendera natten hos Errans farmor och farfar och tiidigt måndag morgon åker vi till Arlanda, och vidare mot Budapest! Jag är så galet taggad att jag fick synrubbningar när jag packade - ja, det är sant! Blev jätterädd, försökte läsa packlistan men såg inte vissa bokstäver! Det var som att jag stirrat in i en lampa för länge eller försökt fokusera blicken i mörker för länge, och sen blev det bara värre. Men nu är det lite bättre, antar att jag är lite övertrött och har lite resfeber. Lite knäppt med tanke på att när jag pratade med Erran idag berättade hon att hon var lomhörd när hon vaknade imorse! Hur ska det gå, om vi är blinda och döva när vi kommer till Ungern? Haha, nej, förhoppningsvis hör hon som vanligt igen och jag kommer ha min perfekta syn tillbaka när jag vaknar imorgon :)

Men, nu ska jag sova så jag orkar upp och resa imorgon! Hoppas att alla mina fina läsare får en bra vecka/påsklov så skriver jag igen när jag kommit hem, alternativt om jag får tid och datormöjlighet där nere!
Puss på er!





Varför jag inte spelar i Wrong Channel längre.



Den här anonyma kommentaren fick jag för någon vecka sen, så jag tänkte att det kanske är dags att reda ut en del saker här.

För det första: Ja, Wrong Channel spelar ihop igen.
För det andra: Nej, jag är inte en del av bandet längre.
Varför inte?
Ja, det undrar faktiskt jag med. Jag önskar jag kunde säga som de tydligen gör när de får frågan, "att det är någonting mellan dem och mig", men då skulle jag ljuga. De pratar nämligen inte med mig, jag har försökt nå dem massor av gånger men antingen så får jag väldigt luddiga svar, eller så svarar de inte alls.

Wrong Channel lades på is efter att vi gemensamt tog beslutet att utesluta trummisen ur bandet för ca ett år sen, på grund av att vi inte längre ansåg att det gick att arbeta och skapa utan att hamna i konflikt med varandra. I efterhand funderade vi dock ofta på om vi verkligen tagit rätt beslut, om vår föredetta trummis hade förstått våra intentioner eller om vi kanske rent av varit för hårda, eller för otydliga.

Men när jag nu märker hur dagsläget ser ut så blir mina tvivel aningen svagare, eftersom att det nu snarare rör sig om att bandet återigen har startats, börjat repa, bokat spelningar samt uteslutit mig, utan att jag fått veta det.

Jag kräver inte att jag ska få spela med WC igen,
jag ställer mig enbart frågande till varför jag som medlem inte kunde få veta att jag inte var medlem längre..?
en medlem så ter sig dåtidens tvivel inte längre så starka, eftersom att det nu snarare rör sig om att bandet återigen har startats, börjat repa, bokat spelningar samt uteslutet mig, utan att jag fått veta det. Jag kräver inte att jag ska få spela med WC igen, jag ställer mig enbart frågande till varför jag som medlem inte kunde få veta att jag inte var medlem längre.
Missförstånd hit och dit, och jag får ingen som helst chans att förklara mig. Riktigt synd, men det är uppenbarligen inget jag kan göra något åt. 

Hursomhelst så tror jag att vi är på lite olika nivåer just nu ändå.
Jag säger inte att jag är varken bättre eller sämre än dem, men vi är nog på väg åt olika håll bara. But you haven't seen the last of me yet! Har minst 3 roliga projekt på gång, inom musiken, som passar mig lite bättre just nu. Vi får se vad jag gör i framtiden.

Vill också förtydliga att jag absolut inte hatar dem för hur allt har blivit, och jag är ganska säker på att de inte hatar mig heller. Får väl helt enkelt önska dem lycka till i fortsättningen medan jag drar ut på andra äventyr.



Stupid me!

Ja, verkligen! Idag råkade jag nämligen ta dubbel dos av min pollenmedicin, och vad resulterade det i? Att jag har varit en zombie hela dagen! Hade mitt förmodligen sista jobbmöte med coachen i Leksand idag och fick tvinga upp ögonen hela tiden! Som tur var så var hon förstående, då hon också är allergiker och vet vilken effekt dessa tabletter kan ha på en.. Haha!

När jag var där så ringde de från ett jobb jag sökte för någon vecka sedan, på Hantverksbyn (hotell/stugby bara 10 min från där jag bor) och sa att jag skulle få börja en praktik som leder till sommarjobb där den 9e maj! Jag har ju jobbat inom hotellstäd förut, men ska även få praktisera lite kassa/kök/servering och sen ska de besluta vart jag passar bäst. Jag hoppas på det senare! Städa hotellrum har jag ju redan gjort liksom, vore kul att få prova något nytt! Dock börjar jag kl 6 första dagen... Känns som att Budapest-resan kommer vara välbehövd! Sen får jag börja vända på dygnet...

När jag kom hem från Leksand sprang (läs: lunkade jag sömnigt) massa ärenden på Rättvik igen, inte klokt hur mycket som måste fixas nu innan Budapest, och dessutom innan alla röda dagar ploppar upp och sätter hinder för en. Imorgon har jag ett lass till som ska fixas, men på fredag tänker jag banne mig sova lääänge och bara ta det lugnt, börja packa. För på söndag åker jag till Stockholm, och på måndag vidare till Ungern! Som jag längtar! Känner på mig att jag och Erran kommer ha the time of our lives nästa vecka :)



My new drug.






Produktiv måndag.

Det är precis vad jag har haft idag! Hade egentligen tänkt gå upp tidigt och ställde klockan på 8, men tror ni jag kom upp då eller? Naee... Snarare halv tolv. Men hann med allt jag skulle hinna med ändå!

- Ringa massa samtal för att ställa in möten i nästa vecka, eftersom att jag är i Budapest då
- Långpromenad
- Gå till banken och ta ut + föra över respengarna!
Och nu sitter jag här, har precis ätit en väldigt nyttig lunch (har varit lite fööör onyttig både i förra veckan och särskilt i helgen, men nu blir det ändring om jag vill visa mig i bikini nästa vecka! Haha) och ska strax ta en buss som tar mig till ett tåg som i sin tur tar mig till en filmkväll.
Imorgon står fotografering på schemat! För vad får ni veta senare ;)


Spotify.

Sitter och lyssnar på min myslista på Spotify. Skaffade faktiskt premium idag! Säkert fler som gjort det, då de sa på reklamen att man får det gratis i 7 dagar nu, men sen börjar de ju ta betalt. Inga problem för mig!

När jag först fick höra nyheten om att gratistjänsten skulle "läggas ner" blev jag väl som många andra, lite småsur. Men efter att jag funderat lite så insåg jag, att 99 kr/mån har jag bannemig råd med, trots att jag inte har något fast jobb! Hellre det än att köpa massor med skivor för låångt högre pris för att väga upp mina fina spellistor. Ja, visst kan man väl ladda ner, men faktum kvarstår att det är olagligt, plus att jag inte orkar krångla med sånt. Få hela skivor när jag bara vill ha kanske en låt, konstig ljudkvalité, opålitlighet i allmänhet och så vidare. Nej, jag betalar nog duktigt i fortsättningen för denna nästan felfria tjänst.
99 kr är INTE mycket begärt för alla de låtar man får tillgång till, tänk efter själva... 3 kr om dagen för miljontals låtar? Nästan gratis ändå ju.

Nog tjatat om detta, upptäckte nyss att mitt hår blivit självlockigt igen! Blev så glad, sen jag började bleka det (och tillochmed lite innan det) har mitt hår varit nästan spikrakt, så när som på någon lock vid öronen, men nu har det börja komma lite lockar här och var! Har ingen aning om hur det gick till, att det helt plötsligt slutade vara självlockigt och sedan började igen? Någon som varit med om det? Haha!


Trött, osminkad och i mysdress. Det är okej, det är söndag natt!


Who are you?

Ibland, som när jag får halvt anonyma kommentarer om mig själv och min blogg, så blir jag väldigt nyfiken på vilka som läser! Kan ju ofta se på Tailsweep vart mina läsare kommer ifrån, men det varierar en hel del. Men jag skulle bli väldigt glad om ni som läser regelbundet ville kommentera, gärna med bloggadress om ni har någon, så jag får veta lite vad det är för folk som faktiskt läser! Ni får absolut vara anonyma, men säg gärna vart ni kommer ifrån och vad ni gillar/ogillar med min blogg, så att den kan bli ännu bättre! :)

Puss & Kram!



Something to look forward to!

Vädret är helt underbart, mina pollenmediciner verkar fungera för första gången någonsin, och jag har precis grovdammsugit heela rummet. Vartenda skrymsle och varenda vrå! Så nu sitter jag i mitt soliga, fräscha rum med fönstret på vid gavel och lyssnar på min Budapest-spellista. 

Eh, vänta nu. Budapest-vadå?
Jo, jag ska till fucking Budapest, Ungern om lite mer än en vecka och är så sjuukt taggad! Jag har ju i princip aldrig varit utomlands, förutom för tre år sen när jag var i Paris, vilket är något av det häftigaste jag varit med om. Så när Erran ringde mig för några dagar sen och frågade om jag ville hänga på då hennes pojkvän helt plötsligt inte hade möjlighet att följa med längre, var jag inte sen med att tacka ja! Vi ska bo på fint hotell, bada i underjordiska varma källor och vandra omkring bland den vackra arkitekturen i det mycket mer utvecklade vårvädret där nere. Förhoppningsvis blir det utgång och shopping också!

Behöver jag säga mer än att jag vill att nästa vecka ska flyga iväg, så jag får flyga iväg till Ungern? Att komma härifrån är precis vad jag behöver nu, och att dessutom åka med min bästa vän till ett helt annat land, där det är liite varmare och allt är liite billigare känns som det bästa som kunde hända just nu. 



Fredag kväll, tuggar runt, stadshotell, dubbelrum.

Klicka på bilden för att lyssna på kvällens låt.

Fed up.

Bloggtorkan håller i sig, jag är inte på topp för tillfället. But I'll be back with some breaking news!
Håll till godo.



Det går bra nu.

Känns helt enkelt som att det mesta går min väg nu.
Nästa vecka åker jag förmodligen till Stockholm, på obestämd tid, för att få ägna mig åt det jag gillar mest!
Idag fick jag även bekräftan på min ansökan till Ålsta artistutbildning, och information om att audition hålls i sommar.. Håll tummarna!
Allt flyter, helt enkelt!