i can't take it. don't move so slow.

VEM RINGDE DU SENAST: pierre VAD STÅR DET I DITT 7:E MOTTAGNA SMS: "Jaha Åå okej! Nja jag gör inte mycket =) ska ut till centrum lite senare eftersom dt har slutat regna för tillfället! Du då?! Hur är vädret där?! =) Kram!" VEM SKICKADE DITT 12:E MOTTAGNA SMS: Pierre VAD STÅR DET I DITT 12:E MOTTAGNA SMS: "Kan jag ringa dig när jag kommer hem.detta är mitt sista sms sen är det slut på pengar i mobilen. Hörs sen när jag kommer hem annars. Puss och kram" SENAST SKRIVNA SMS: "Ja hoppas jag också :) jag åker från rättvik vid elva nån gång :) okej vad mysigt :) kramar" HAR DU NÅGRA UTKAST: 2 st VAD HAR DU FÖR KONTAKTER SOM BÖRJAR PÅ J: Jill, Johan L, Jonas HUR MÅNGA LÅTAR HAR DU PÅ DIN MOBIL: ingen, förutom ringsignalslåt: Jimmy Eat World såklart ;D 

so lucky, so strong, so proud.

wow. jag dricker varm choklad och roar mig med myheritage :D
men jag är trööööööttt!
har kommit på att toalettrengöringsmedlet luktar värst, men att dusch- och badkarsrengöringen luktar riktigt gott, men att jag är riktigt usel på att få ett lakan att se helt rynkfritt ut. suck.
så går det väl. maja och ellinor, mina jobbarkompisar som faktiskt, som tur är, bägge två är i min ålder, städar rummen skitsnabbt, medan jag tar en rejäl tid på mig (fast egentligen... för det första: jag är perfektionist, och för det andra: jag har bara jobbat där i sammanlagt tre dagar, dom har jobbat där i ett år, typ).
well well. nu ska jag lägga mig, drömma mardrömmar om gymnasiet och smutsiga handfat, och förhoppningsvis vakna utvilad nog för att orka med ännu ett 4-timmars pass med en massa städning. he he he.