Lördag.

Skulle egentligen bli fest igår, men den blev inställd.
Istället försökte jag & Nelly få ihop något utomhus i samarbete med Kammo. Vilket gick sådär.
Blev bara jag, Nelly, Kammo, Ninni & Ylva.
Vi gjorde upp en fin liten lägereld i skogen under ett vindskydd. Sen började det ösregna så vi hörde av oss till de som var på väg och informerade om att det blev inställt.
Men vi drog hem till någon och hade en rätt trevlig kväll full av skratt, så det blev ju väldigt bra ändå!

Idag har jag varit seg hela dagen, tittat på Disney Channel med min bror, suttit vid datorn och ska precis börja med läxorna. Har hittat en skiva med en massa One Tree Hill-soundtracks på Spotify, så den går varm här just nu.

Läxorna väntar!
Puss


Nollning igår, trött idag, ledig imorgon!

Hallå!
Nu har jag varit hemma i ett par timmar, sov i Leksand inatt.
Var nollning för ettorna igår, vilket som vanligt blev helt galet med tillhörande fest efterråt. Mysigt!
Hände massa grejer hela tiden och det snurrade i min skalle.

Idag var en produktiv dag i skolan, känner att jag är mer studiemotiverad än någonsin, skriver upp vartenda litet användbart ord från mina lärare och pluggade till och med hemma hos Carro efter skolan igår fastän jag inte har några läxor än! Så jag är väl på rätt väg hoppas jag?

Ikväll blir det bara mys med Håkan Hellström i stereon, några koppar te och kräftor till middag.
Imorgon är jag ledig, så min helg har redan börjat!
ES-fest imorgon, får se om jag orkar ta mig dit.
Puss!


ES3! ♥

Jepp, idag blev jag stor.
Så känns det i alla fall.
Jag har precis påbörjat mitt sista år på gymnasiet.
Om 10 månader tar jag studenten.
Som skolchefen sa vid samlingen i skolgatan imorse:
"Skriv upp det i kalendern ungdomar. Den 11 juni 2010 springer ni ut härifrån, i era vita mössor."
Jag rös.

Nu är det också så, att jag inte bloggat på ett ganska bra tag.
Kan ju börja med att berätta att jag & Anna hade kul i Stockholm, vi var på Gröna Lund & gick på stan.
Väl på Grönan så åkte vi en hej massa karuseller (Insane 2 ggr bland annat) och tittade på Johan Palms sista spelning för denna sommarturné. Riktigt nice.

I helgen har jag inte gjort något speciellt. Bara slappat hemma, och klippt mig + slingat håret förtusan!
Det måste jag ju bara visa upp.



Fick hjälp av Kickis jobbarkompis som använde någon blondering jag haft hemma hur länge som helst. Blev liite ojämnt men just det vart faktiskt riktigt snyggt! Jag är nöjd!


Hade snyggaste tischan idag också!
"I don't like your stupid band".

Nu ska jag ta en sväng in i duschen och sen lägga mig, bussen går 6.50 imorgon! Hu.
Puss!

090818

God morgon!
Jag vaknade med tårar i ögonen imorse. Drömde igen. Hatar de där drömmarna. De återkom varje natt hela juni-juli. Riktigt jobbigt. Och jag vill inte riktigt dra upp vad de handlar om här i bloggen, men det är riktigt obehagligt och jag önskar bara att min hjärna kunde släppa vad-det-nu-är som jag fortfarande går och bär på, som orsakar dessa drömmar.

Idag ska jag vara produktiv. Linnea föreslog att jag skulle hänga med på kickboxning, varför inte? Vore väl ändå något att fördriva tiden med. Har dock inte frågat mamma än så det vore väl på tiden att göra det...?
Sen kommer i alla fall Anna hit och slaggar, imorgon bär det av mot Stockholm!
Min morbror har varit snäll och fixat cykelkort så istället för att ta en tråkig och stressig tunnelbana kan vi upptäcka Stockholm på cykel! Ska bli hur kul som helst.

Nu ska jag dock göra mig iordning och tvätta lite kläder. Hörs sen!
Puss.

Vi spelade skiten ur Borgstena!

Jovisst, precis som rubriken lyder så rockade vi järnet i Borgstena. Vi var lätt ett av de absolut mest uppskattade banden, publiken tjoade, vrålade och moshpitade under spelningen och skrek "En gång till!" när vi var klara. Så, självklart fick de ett extranummer!

Senare på kvällen blev det Open Stage och vi blev i princip upptvingade på scenen för ett extragig, och jag & Anna hade liksom redan hunnit sminka av oss! Men vad gör man inte för fansen? ;)

Hursomhelst så verkade de älska oss, 19 (!) demos blev sålda under kvällens lopp och vi räknade ut att detta var våran 30:e spelning! Inte helt fel med en sån hejdundrande jubileums-spelning va? Kan lätt säga att vi aldrig gjort bättre ifrån oss!

Nog tjatat om det nu, blev snabb update nu för jag är påväg in i duschen. Ska bli underbart skönt, har inte haft tillgång till dusch sen i torsdags (!) och fått sova mellan folk + sitta mellan Anna & Sandra i bilen i sammanlagt 14 timmar, därför längtar jag tills jag kan lägga mig nyduschad i nybäddad säng, ensam!

Puss!


Rep, hudvård och allmänt babbel.

Sitter med laptopen i köket nu, har precis tittat på Vänner och utövar nu konsten med att dricka upp kaffet innan det kallnar. Brukar aldrig lyckas, men idag kanske jag gör det?

Om 45 minuter börjar repet, det sista innan Borås-spelningen. Jag är väldigt taggad, men har också kommit fram till att min sista lediga sommarlovsdag redan passerat. Nu blir det full rulle tills skolan börjar, men det kanske bara är skönt & bra? Jag menar, alla dessa dagar jag bara suttit inne, vid datorn, eller legat i sängen. Dags för ändring nu.

Kom nyss ur duschen också, och vill tipsa på den absolut bästa body lotionen som jag någonsin testat!

Köpt på Konsum, runt 60 kr. Innehåller inga läskiga parabener eller sånt skit utan mest naturliga ingredienser.
Som exempelvis oljor från oliver, mandel och sheafrukt. Plus 70% Aloe Vera då.
Har blivit en riktig sucker för naturlig hudvård för jag märker att det verkligen funkar bäst och är snällast mot huden. Och jag har aldrig varit mjukare än nu, när jag kör naturligt.

En annan bra naturlig grej är jojobaolja, som är väldigt snäll mot huden eftersom att den liknar hudens återfuktningssystem mer än någon annan produkt utifrån (tillexempel ansiktskrämer och sånt). Brukar sno mammas kallpressade och smörja in ansiktet med på kvällarna och vaknar sen upp och är babylen i hela ansiktet, fri från finnar (om jag har några) och känner mig återfuktad utan att vara oljig.

Nu är jag dock snäll mot mamma och låter henne få ha oljan ifred, ska snart köpa en egen. Men den funkar bra att stryka över ögonfransarna också, de verkar längre när man vaknar på morgonen och så blir de väldigt mjuka. Det funkar som ett slags balsam.

Åh, nog pratat om det nu! Ville bara dela med mig lite av det jag kan, och det jag intresserar mig mest för just nu!
Men nu börjar jag få bråttom, bara en halvtimme kvar till repet, det blir nog att cykla ner.
Skriver mer ikväll!

Puss.

Nattblogg.

Jag känner mig tom. Eller kanske tvärtom?
Jag vet inte. Och jag känner mig patetisk att ens nämna det, men hur länge orkar man hålla käften då?
Varje dag flyger förbi, jag har inte stannat upp och funderat över hur jag mår, egentligen, på jag vet inte hur länge.
Det känns inte bra. Jag har överaktiverat mig själv. Om jag inte har Vänner-maraton så umgås jag med folk 24/7, antingen IRL eller via datorn. Repar, tänker mycket på bandet nu, det händer mycket.

Men precis nu, så stannade jag upp. Det var nog ganska dumt.
Jag inser hur något försvinner från mig. Egentligen är det bara bra, även om jag verkligen vill hålla mig fast vid det. Men ändå inte, det vore sååå skönt att bara släppa allt, på riktigt. Och kunna tänka tillbaka, med ett leende på läpparna.
Fastän allting slutade så olyckligt. Och, nej, jag ber inte mina läsare att förstå vad jag menar, för jag inser nu att jag aldrig någonsin varit mer osammanhängande.

Det här skriver jag för mig, precis som förra inlägget. Inte för att söka uppmärksamhet eller sympati, not at all. Då hade jag fläkt ur mig bra mycket mer, och det väljer jag att inte göra. Sååå många gånger som jag skrivit av mig i gåtor, för att sedan radera all text och stänga ner inläggsfönstret.
...now, is that really a good thing?

Jag menar, borde jag hålla allt inom mig? Det är trots allt mitt känsloliv som annars kablas ut över hela internet. Vem som helst kan läsa. Vill jag det?

Det här inlägget får i alla fall stanna.


Prestationsångest, svårigheter...

Någonting inom mig, som vill ut.
Finns massor jag vill skriva, men inte orkar eller vågar få fram.
Tusen känslor under några veckor. Snart är sommarlovet slut, vilket å ena sidan kan innebära tung ångest varje dag, med skola, läxor och prestationer. Olika viljor i klassen, mycket förväntningar, jag menar, sista året! Herregud, visste att den här dagen skulle komma, men hade fan ingen aning om att det skulle gå såhär fort.

Å andra sidan kan början på det nya läsåret innebära något bra, och kul. Nya ettor att mobba (notera att det var ett skämt), äldst i källaren, nya kurser att ta sig an (även om "Arbetsmiljö och säkerhet" inte låter särskilt lockande...), ett helt nytt ansvar, projektet i vår, träffa alla människor igen, slippa känna sig rastlös och ensam hela dagarna...

De gamla treorna kommer inte finnas där. Många kommer jag sakna, andra är det bara skönt att slippa träffa varje dag, om jag ska vara brutalt ärlig.
Kommer haaaata att gå upp tidigt, men det kommer vara en del av hela livet framför mig, och har varit en del av det liv jag levt hittills, så det är nog bara att börja vänja sig nu... Även om det aldrig kommer bli lätt.

Annan prestationsångest gäller bandet. Jag älskar att spela i band, och hade aldrig velat spela någonannanstans än i Wrong Channel. Visst kommer vi inte alltid perfekt överens, men jag tycker otroligt mycket om mina bandmedlemmar som även är några av mina absolut närmaste vänner. Nu har vi till och med turen att få hjälp utifrån, stor hjälp dessutom. På villkoret att vi ändrar oss till det bättre.
Och det där är en bra press, och jag är glad att vi fått den sporren att bli bättre.

Men samtidigt... Ständig prestationsångest, speciellt när det gäller skolan. Man kommer ner en morgon i estetkällaren, ser hur alla plinkar på varsin gitarr och den ena gör värre och mer avancerade riff än den andra. Och själv är man låångtifrån i deras liga. Det är såklart bara jag själv som lägger pressen, men ibland är det svårt att låta bli när man alltid umgås med genier...

Ja, nu blev det här långt och kanske lite osammanhängande, vad vet jag? Men jag behövde skriva lite djupare för en gångs skull... Jag hoppas det uppskattas, och om det inte gör det, så vet jag att i alla fall jag uppskattade att få vara lite rak och ärlig och mer djup än vanligt.

Godnatt.


Lista!

Snodde av Anna på bdb.

Lovar du att vara ärlig?: Yes!

Du heter?: Micaela

Brukar du skratta för dig själv?: Beror på vad jag gör. Om jag tittar på hysteriska klipp på youtube, läser en rolig bok eller pratar med en person med kul humor är det väl klart att jag skrattar liksom! Men att bara sitta vid fönstret, titta på utsikten och vifta på tårna känns inte lika skrattretande.

Vad står det i ditt senast inkommna sms?: Janne och Jörgen kommer halv 5 imorgon.

Vart bor du?: Rättvik/Lerdal

Trivs du där?: Ja, det gör jag. Om man måste vara lite negativ så är det tyvärr långt att gå överallt, centrum ligger ca 25 minuter bort. Sen att vi har en högljudd toalett & inget badkar är väl heller ingen hit men vad fan, jag har äntligen ett stort rum, underbar utsikt och till och med en jättegullig granne! Det väger nog upp den lilla negativa biten i det hela.

Äger du några converse?: 5 par. Alla helt äkta! *Stolt*

Cola, Fanta eller Sprite?: Cola! Fast har börjat tröttna på läsk, i alla fall om den är för söt. Dricker hellre Pommac, must (när det finns) eller Grape Tonic. Eller kolsyrat vatten.

Är du allergisk mot någonting?: Tyvärr ja. Laktosintolerant, gräspollenallergiker och gryyymt allergisk mot hästar.

Hur svarar du i mobilen?: Hallå? Om det är ett okänt nummer så svarar jag med mitt namn dock.

Antal timmar sömn i natt?: 8 timmar, vilket var väldigt välbehövligt. Somnade runt 3, ställde klockan på 11, gick upp 12.

Brukar du komma i tid?: Nej... Är tyvärr lite av en tidsoptimist.

Hur känner du dig nu?: Snuvig, rastlös, lite hungrig.

Vanligaste färg på dina kläder?: svart, rosa, blått...

Vad saknar du?: Just nu: att få vara frisk & det fina vädret som åskade bort idag :(
Personer jag saknade saknar jag inte längre. Förutom min morbror & mormor kanske.

Hade du det en bra kväll igår?: Nja, den var lite seg. Satt mest vid datorn, msnade & kollade Facebook + youtube, som alla andra kvällar. Minus nattpromenaden med Linnea, för hon var inte hemma. Så, ah.

Favorit dryck på morgonen?: Brukar börja med ett glas vatten, sen blir det nån slags hälsodryck kallad Kyäni (bra skit), kanske lite Brämhults hallonjuice till frukosten, annars grönt te eller kaffe. Brukar försöka vänta med kaffet dock, så att allt nyttigt jag druckit + omega-3 kapseln hinner verka. Kaffe är ju inte så jättenyttigt liksom...

När brukar du oftast gå och lägga dig?: Nu på sommarlovet har det blivit riktigt jäkla sent. Oftast runt 3-tiden, men väldigt ofta senare, speciellt om det är fest eller om jag är med någon.

Är du blyg?: Beror på situationen, och personen.

Sysslar du med någon idrott?: Nope, spelade fotboll i 6an.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Så svår fråga. Man tror sig alltid uppleva det men inser snart att det inte alls var så. Har blivit besviken så många gånger att jag väljer att inte svara på frågan bättre än jag redan gjort.

Är du nöjd med dit liv?: Jag försöker intala mig själv att jag är tacksam för allt i mitt liv. Men det är jag nog också, vem hade jag varit om inte allt jag varit med om hade hänt liksom? Tror ändå att allt händer av en anledning, och vill tro att allt dåligt för med sig något gott, för att citera Markus Krunegård.

Är du bortskämd?: Njaa... Inte med prylar i alla fall, alla "dyra" saker jag har som tv, dator, mobil och sånt har jag betalt själv eller ärvt. Köper sällan kläder för har inte råd, haha! Alla mina pengar går typ till mat. Så nej, jag är väl inte speciellt bortskämd.

Vad gör du i morgon?: Repar

Vad längtar du till?: Mycket! Spelningen i Borås, Stockholmsresan med Anna, liiite till att börja skolan igen (men bara ytterst lite), turnén i höst och min 18-årsdag såklart!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Några få.

Vad använder du för shampoo?: Just nu nåt från Nivea.


Relative ways.

Sitter och målar naglarna och lyssnar på Timo Räisänen. Msnar lite. Solen lyser in genom fönstret och jag kom nyss ur duschen.
Har legat i sängen heeela dagen, och det har varit allt annat än kul, speciellt med tanke på hur sjuk jag känt mig hela dagen. Hjärtklappning och svettningar så fort jag reser mig, konstant ont i huvudet, svullen i hela halsen och nyser hela tiden.

Ska snart äta laxmiddag, sen blir det att dricka te hela kvällen och försöka lägga sig tidigt, trots att det känns som en omöjlighet att somna tidigt efter dagens konstanta vilande.
Är rastlös som faaaan.

Skriver säkert mer senare, har lite mer blogglust än vanligt idag.
Ni får en trevlig låt så länge.
Puss!


Prosit!

Jag känner mig inte helt på topp just nu. Näsan är tjock och halsen likaså, har varit allmänt ofokuserad hela dagen och nu har nysandet precis satt igång. Kul!
Vill inte bli sjuk nu ju, har ju världens spelning runt hörnet! Borås är en för mig obesökt stad, så jag är positivt förväntasfull på vad staden kan ha att erbjuda. Plus, att det ska bli en grymt rolig upplevelse.
Fast om jag blir sjuk nu då?

Och Linnea är inte hemma. Hon är i Älvdalen, så ikväll blir det inget nattligt prat eller promenad.
Får sitta här med min nysande näsa, lyssna på musik och kanske spela The Sims 2 istället.
Eller kolla på någon serie. Vad vet jag.

Ordet "serie" lät plötsligt väldigt lockande.
Vänner nästa!
Puss


Fridaay

Nu har jag inte skrivit på över en vecka!
Sorry... Jag sitter jämt vid datorn och läser massor med bloggar och blir nästan sur för att de aldrig uppdaterar!
Men, vad ska jag säga om det egentligen...?

På lördag blir det spelning i Rättvik i alla fall. Ska bli kul, vi blev snuvade på en spelning i tisdags så nu går all energi till lördagen, tyvärr har Anna tappat rösten ordentligt så Sandra får nog bli ensam sångerska.

Nästa vecka bär det av ner till Borås! Spelning på privat festival, känns väldigt spännande med tanke på att vi aldrig spelat så långt bort innan, jag menar, rekordet är Ludvika så det ska väl inte vara så svårt att slå?

Den 18:e åker jag & Anna till huvudstaden och roar oss i några dagar innan det är dags för allvaret igen, skolan...
Jag längtar verkligen inte, känns som att sommaren baara har regnat bort och det känns väldigt onödigt...

Jaja, nu ska jag inte sitta och klaga på regnet, dags att gå ut i solen!

Puss!


Jag och Anna, en av alla 100tals suddiga toabilder från CCW-festandet!